Våler / Bygg og anleggsteknikk

Bygg og anleggsteknikk

Publisert 13.10.2011 11:19,
Sist oppdatert 18.03.2013 14:01

Bygg- og anleggsteknikk består både av fylkestilbud og landslinjetilbud.

Henning Olsen

Avdelingen har følgende tilbud:

1 klasse VG1 Bygg-anleggsteknikk

1 klasse VG2 Byggteknikk

4 klasser VG2 Anleggsteknikk

1 klasse VG3 Anleggsmekanikker

Til sammen er vi 105 elever og 24 lærere/ansatte på avdelingen.

Undervisningen er oppdelt i 3 dager teori og 2 dager praksis. Du som elev har tilgang til mye moderne utstyr. Vi  kan  nevne ca 60 forskjellig maskinenheter som gravemaskiner fra 1,5 tonn til 32 tonn, hjullastere, dumpere, dosere,  gravlaster, veihøvel og borerigger.

Avdelingen har eget pukkverk. Her kan du som elev øve i bl.a.annet å bore i fjell, sprengning, knusing av fjell i forskjellig fraksjoner innen pukk og grus, samt være med på opplasting til kunder.

Bygg og anleggsbransjen er i stadig vekst og har store utfordringer i forhold til infrastruktur i samfunnet. Her kan blant annet nevnes alle typer av legging og rehabilitering av rørgater og veier. Alle elever som vil ha lærlingplass får tilbud om dette.

Som elev hos oss vil du få muligheten til å delta i et godt skole og arbeidsmiljø. Vi ønsker deg velkommen som elev hos oss.

Vi tilbyr også mange ulike typer kurs, bl.a.:

ADK kurs

Arbeidsvarslingskurs