Sønsterud / Internatet

Publisert 03.11.2011 13:53,
Sist oppdatert 19.06.2013 15:48

41975_WIH1Y2QKga8

Alle som har prøvd, sier at det beste er å bo på internat i nær tilknytning til skolen. Du har eget rom eller deler med en annen og er en naturlig del av et aktivt felleskap. Det gir inspirasjon til studiene, og minner for livet

Solør vgs. Sønsterud har internat for elevene. Internatet har 18 enkeltrom og 28 dobbeltrom. Det er egen vask på rommene og felles dusj og do. Elevene har tilgang til internett på rommet, treningsrom, TVstue billiard, badstue og kjøkken. Jaktkort til terreng nær skolen selges rimelig.

Elever som skal bo på internatet får anvist rom når de kommer til skolen. Dyne, dynetrekk, laken, pute og putevar må alle ha med seg. Elevene må vaske rommene sine selv. Bøtte, vaskeklut og kost holder skolen. Det vil bli foretatt inspeksjon av rommene. Elevene er ansvarlig for alt inventar på rommet, fellesrom i internat og skolebygninger. Blir noe ødelagt her, må det betales av den som forårsaker skaden, evt. av den som bor på rommet eller av elevene i felleskap.
I alle ferier, fridager og helger er kjøkkenet stengt. Elever som må være her i helgene, må avtale om dette. Kost og losji er regnet ut etter 5 dagers uke og 10 mnd. skoleår. Kost og losji betales på kontoret, over bank eller postgiro. Prisen fra 01.08.2013:

Enkeltrom kr. 3800.- pr. mnd.
Dobbeltrom kr. 3500.- pr. mnd.

Måltider Mandag - Fredag
Frokost kl.0700-0750. Matpakke smøres.
Formiddagsmat kl.1130-1230.
Middag kl.1630.
Kveldsmat kl.1930.

De elevene som har undervisning ute og ikke er i nærheten av skolen ved formiddagsmaten må huske på å smøre matpakke. Melk og kaffe får elevene med seg. De elevene som har undervisning inne kan spise sine matpakker eller så har de tilgang til cornflakes, frokostblandinger, havregrøt, knekkebrød, melk og juice. Det er mulig å få kjøpt påsmurte baguetter.
Middag serveres med dessert eller suppe. Eksempel på matretter: pizza, lasagne, kylling, taco, gryteretter, medisterkaker, pannekaker osv. Fisk et par ganger i måneden. Elever som ikke bor på internatet kan kjøpe middag.

42130_5NJ-WezjtGQ

41985_rK82ZLbvKt0