Flisa / Elektrofag

Elektrofag

Publisert 27.09.2011 17:23,
Sist oppdatert 28.09.2011 11:21

Elektroavdelingen er fysisk plassert er ca. 400m fra de øvrige tilbudene på avd. Flisa.

Tilbudet på avdelingen er en klasse Vg1 Elektro med 16 elevplasser og en kombinert klasse Vg 2 Elenergi Vg2 Data og Elektronikk med 8 elevplasser på hvert av tilbudene fra høsten 2011.

Alle programfagene blir holdt klassevis på elektroavdelingen, mens en del av de felles fagene avholdes sammen med andre klasser på hovedavdelingen.

Plasseringen gjør at alle elever blir godt kjent med hverandre og lærerne som underviser på elektroavdelingen. Men sosial kontakt med andre elever på flisa avdelingen opprettholdes ved at en viss del av undervisningen foregår sammen med andre elever.

Elevene ved avdeling har tilgang til kjøle-/fryseskap og oppvarmingsmuligheter av mat, samt en kort promenade til skolens kantine med mange fristende tilbud.
Avdelingen er godt utstyrt med øvingsmodeller, programvare og andre hjelpemidler som eleven bruker i sin hverdag.

elenergi